Welkom bij Frost-IT

De teamspeler met u op het gebied van workflowmanagement, managementinformatie, relatiebeheer en communicatie. Samenwerken staat centraal.
  • softwareontwikkeling
  • consultancy
  • kwaliteitsborging

Consultancy

Onze business analisten houden zich voornamelijk bezig met in kaart brengen van uw processen en dienstverlening. Vragen als 'hoe is het nu georganiseerd', 'wie doet wat, wanneer en waarmee' en niet onbelangrijk, 'hoe ziet het ideale proces er voor u uit?'.

Maatwerk

Een nauwkeurig onderzoek van uw bedrijfsprocessen leidt tot het ontwerp van een maximaal efficiënte bedrijfsomgeving. Hierbij ligt de focus met name op het onderzoeken van de huidige bedrijfsprocessen. Om deze met bestaande oplossingen te verbeteren al dan niet, middels een maatwerk realisatie, compleet te vernieuwen. Daarbij voorzie ik in het beheer van de toepassingen die reeds voor onze klanten gerealiseerd zijn.

Dienstenbreed

Werken binnen een netwerk van breed opgeleide experts om de vertaalslag, van advies naar de optimalisatie van uw rendement is het doel. Samen overleg plegen binnen een multidisciplinair team van adviseurs en specialisten van uw kant is dan ook geen uitzondering.

Referenties

Van Kampen Groep
"Wij hebben een geavanceerd extranet voor onze adviseurs. Met de koppeling naar FROST bieden we onze adviseurs een manier om hun dossiers sneller af te handelen. De adviseur kan eenvoudig de benodigde hypotheekstukken uploaden en de actuele status van het hypotheekdossier raadplegen. Daardoor is het gebruik van FROST zowel voor ons als voor de adviseur een gereedschap voor controle over de workflow van het hypotheekproces (Peter van der Linde, VKG)."
HypoPlus
“ Als serviceprovider hebben wij bewust gekozen voor Frost. Dankzij de goede koppelingen met HDN werkt het systeem naar onze wensen. Onze klanten maken gebruik van ons extranet wat gevuld wordt met de gegevens uit Frost en daar zijn ze er tevreden mee”, zei Eddie Kempers van Hypoplus te Heerenveen.
FinSys - De Hypotheek Servicer
'Goed gereedschap is het halve werk...', zegt Ernest Lichteveld van Finsys. Waarom zou dat niet opgaan in de financiele dienstverlening? Een zaag moet goed in de hand liggen en scherpe vertanding hebben, anders krijg je een raffelig resultaat. Goede software moet begrijpelijk zijn en de juiste informatie op de juiste tijd tonen. Daarom hebben we gekozen voor FROST-Hyp.
SNS Bank
SNS gebruikt sinds 2009 voor haar MidOffice activiteiten de voorloper van FROST, genaamd Admin. In samenwerking met SNS is het nieuwe werken verder door ontwikkeld. Dit houdt in dat alle data en communicatie rondom het hypotheekdossier gedigitaliseerd is. Een unieke balans tussen 'mens en machine', waarbij uiteraard het persoonlijk contact met klant en collega behouden is gebleven.
BWSS
Voorafgaand aan de ontwikkeling van FROST, is hard gewerkt aan de ontwikkeling van een kwaliteitsmanagement systeem conform ISO 27001 (ISMS - Information Security Management System).
  Frost ontwikkelde o.a. het ORDE model voor BWSS. Een procedure voor het Ontdekken, Rapporteren, Doen (probleemoplossing) en Evalueren van beveiligingsincidenten.
Van Bruggen Adviesgroep - Financiele Diensten
"De gemiddelde fee per hypotheekzaak staat onder druk. Advies zal de consument nog steeds willen en daar ook geld voor over hebben. Het bemiddelingsproces zal echter in toenemende mate een activiteit worden die de klant in samenwerking met de adviseur zelf gaat oppakken. Daarvoor zijn doordachte processen, goede software en handige tools voor nodig. Frost biedt precies dat (Marcel Schaeffer - Commercieel Manager VBA).

Hulp nodig?

Met onze Remote Support Tool mogelijkheden bent u in no-time weer aan het werk!

Maatwerkoplossingen voor de financiele en zakelijke dienstverlening

Frost-IT richt zich niet alleen op de financiele sector, maar ook op andere branches, die complexe informatiestromen te verwerken hebben en een goede projectbewaking. In-control zijn van je processen, automatische signaleringen van deadlines e.d. en natuurlijk heldere communicatie en rapportage.

Bent u verantwoordelijk voor deze zaken bij een ingenieursbeureau? Multidisciplinaire projecten (civiele, elektrotechnisch, werktuigbouwkundig), urenregistraties en documentenbeheer zijn dan aan de orde van de dag. Maar wellicht bent u een ondernemer in de beveiligingsbranche. U heeft te maken met terrein-, gebouw- of zelfs persoonbeveiliging. Klanten met uiteenlopende beveiligingsissues, al dan niet lokatiegebonden en op alle mogelijke tijdstippen.

Ook dit is een voorbeeld waarbij een goed stuk gereedschap onontbeerlijk is...